A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

Álláslehetőségek Biatorbágyon

 

1. Biatorbágyon működő református általános iskola keres azonnali kezdéssel teljes státuszba, hosszú távra - nem gyesen lévő helyére -alsóban tanító kollégát, A feladat az egyik alsós osztályban az  osztályfőnöki munka ellátása,és a saját osztályban való fő tantárgyak tanítása lenne. 

Kollégánk egészségügyi okok miatt váratlanul augusztusban kényszerült felmondásra, és helyette keresnénk hasonlóan jókedélyű, kedves és erkölcsös, keresztyén életvitelű kollégát. Nem feltétel, de előnyt jelent az angol műveltségi terület, mert iskolánk egy félállást betöltő angolt tanító kollégát is keres. Szolgálati férőhely 1 fő vagy egy pár számára megoldható.

Jelentkezni Horgos Vilmos igazgatónál lehet telefonon a 06 30 78 59 749, vagy email-en horgos.vilmos@gmail.com címen.

 

2. Biatorbágyon működő református általános iskola keres azonnali kezdéssel angol szakos kollégát félállásos vagy óraadói munkakörbe az idei tanévre. A feladat az 5. osztályos gyermekek tanítása valamint az iskola felzárkóztatásában és tehetséggondozásában való szerepvállalás lenne..

Egyik kollégánk családi okok miatt csak félállást tud vállalni, ezért mellé keresnénk hasonlóan kedves, jókedélyű, keresztyén életvitelű kollégát. Szolgálati férőhely 1 fő vagy egy pár számára megoldható.

Jelentkezni Horgos Vilmos igazgatónál lehet telefonon a 06 30 78 59 749, vagy email-en horgos.vilmos@gmail.com címen.

 

 

Egyházi intézményekben meghirdetett állásajánlatokért keressék bizalommal a www.egyhaziallas.hu oldalt!