A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

Együtt a hit útján - konferencia és könyvbemutató

Hamarosan megjelenik az „Együtt a hit útján” című gyülekezetpedagógiai kézikönyv a Kálvin Kiadó gondozásában. A kötet evangélikus és református együttműködésben készült.

Szeretettel hívunk minden érdeklődőt május 8-án (szerdán) 10 órától a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karára (Budapest, Ráday u. 28.) egy konferenciával egybekötött könyvbemutatóra!

Áldott Húsvétot kívánunk!

Mert Krisztus szeretete szorongat minket, mivel azt tartjuk, hogy ha egy meghalt mindenkiért, akkor mindenki meghalt; 

és azért halt meg mindenkiért, hogy akik élnek, többé ne önmaguknak éljenek, hanem annak, aki értük meghalt és feltámadt. (2Kor 5,14-15)

 

Áldott Húsvétot kívánunk minden kedves Partnerünknek, Munkatársunknak!

Értékorientált vezetés nemzetközi kurzus

Az MRE Zsinata által elfogadott köznevelési jövőképelemek alapján Intézetünk akkreditáltatta az Értékorientált vezetés című nemzetközi kurzusát, melynek első, tanúsítványt adó alkalma 2019. április 11-12-én és május 16-17-én lesz Budapesten. A 30 órás továbbképzésról az RPI és a Driestar Univerisity egyaránt igazolást állít ki, amely terveink szerint a jövőben megindítandó szakvizsgás képzésbe teljes egészében beszámítható lesz.

2020. évi pedagógus minősítés

2019. február 28-án megjelent a 2020. évre vonatkozó pedagógus-minősítési keretszámát és a minősítési tervbe való felvétel különös feltételeit meghatározó miniszteri közlemény.

Ebben – mint az különböző szakmai fórumokon előre jeleztük – megjelent a miniszterrel pedagógiai-szakmai szolgáltatás ellátására köznevelési szerződést kötött egyházi jogi személy által fenntartott köznevelési intézményben végzett szaktanácsadói tevékenységek hiányterületeinek listája is.